Батлагдсан технологийн картын дагуу амт чанартай эрүүл ахуйн шаардлага хангасан хоол гаргах ХАБЭАхуйн стандартыг чанд мөрдөн ажиллах Захиалгын дагуу хоолны өнгө үзэмж, амт чанарт анхааран шаардлага хангахуйц гаргах
Гал тогооны үйл ажиллагааг стандартад нийцүүлэн үйлдвэрлэлд орж буй түүхий эд, бараа материал хүлээн авахаас эцсийн бүтээгдэхүүн гаргах хүртэлх технологийн бүхий л үйл ажиллагааг хариуцан хяналт тавьж ажиллах Хоолны жор, технологийн картыг боловсруулах, хэрэгжилтэд хяналт тавих Гал тогооны ажилтнуудыг өдөр тутмын удирдлагаар ханган, үйл ажиллагааг зохион байгуулах Салат, пицца, хачир, шөл зэрэг хоол гаргах
Батлагдсан технологийн дагуу амт чанартай, эрүүл ахуйн шаардлага хангасан хоол гаргах ХАБЭАхуйн шаардлага, стандартыг чанд мөрдөж ажиллах Тогооч, туслах тогооч нарыг удирдан зохион байгуулах, мэргэжил аргазүйн зөвлөгөө өгөх Үйлчилгээний чанарыг тасралтгүй сайжруулах Хоол үйлдвэрлэлд шаардлагатай түүхий эдийн захиалга өгөх, түүхий эдийн хадгалалт, зарцуулалтад хяналт тавих
Зочлох үйлчилгээний салбарт "Зочид буудал болон тансаг зэрэглэлийн ресторанууд, караоке" зэрэг үйл ажиллагаа эрхэлдэг компаниудын уялдаа холбоог хангаж, нэгтгэсэн хөгжлийн бодлогоор удирдан чиглүүлэх Хэрэглэгчийн хэрэгцээ, зах зээлийн чиг хандлагад нийцсэн маркетингийн үйл ажиллагааг оновчтой төлөвлөж, хэрэгжүүлэн, тасралтгүй сайжруулах Борлуулалтын зорилтыг хэрэгжүүлэх стратегийг тодорхойлон, гүйцэтгэлийг хянаж, үр ашгийг нэмэгдүүлэхэд чиглэсэн үйл ажиллагааг төлөвлөн зохион байгуулах Компанийн соёлыг бий болгож, багийн урам зориг, сэтгэл ханамжийг хадгалах Аюулгүй ажиллагааны журмыг чанд мөрдүүлж, эрсдэлийг бууруулах бодлогыг хэрэгжүүлэх
Гадны болон дотоодын зочдод мэргэжлийн түвшинд үйлчилж, сонголт хийхэд нь туслах, тухтай орчинг бүрдүүлэх; Үйлчилгээний стандартыг мөрдөн, байгууллагын борлуулалтын төлөвлөгөөг биелүүлэхэд хамтран ажиллах;
Гадны болон дотоодын зочдод мэргэжлийн түвшинд үйлчилж, сонголт хийхэд нь туслах, тухтай орчинг бүрдүүлэх; Үйлчилгээний стандартыг мөрдөн, байгууллагын борлуулалтын төлөвлөгөөг биелүүлэхэд хамтран ажиллах;
Үйлчлүүлэгчийн танхим, ширээ сандал, шал, хаалга, цонх зэрэг бүхий л хэсгийн өдөр тутмын цэвэрлэгээ хийх Ариун цэврийн өрөө, угаалгын өрөөний цэвэрлэгээ, ариутгал тогтмол хийх Хог хаягдлыг стандартын дагуу ангилан хаях, савлах Цэвэрлэгээний материалын нөөцийг хянаж, дуусахаас өмнө мэдэгдэх Ажлын байрны удирдлагаас өгсөн бусад үүргийг хэрэгжүүлэх
Рестораны гал тогооны бүх төрлийн аяга, таваг, шил шаазан эдлэл, тогоо, савны цэвэр цэмцгэр байдлыг бүрэн хангаж, Угаалгын горимын дагуу ажиллаж, эрүүл ахуйн стандартыг баримтлах
Санхүү бүртгэлийн хэлтсийн ажилтнуудын өдөр тутмын ажил үүргийг чиглүүлэх, гүйцэтгэлийг хэмжих, хөгжүүлэх, хяналт тавих Санхүү бүртгэлтэй холбоотой дүрэм, журам тушаалын хэрэгжилтийг хангаж, бүртгэл хөтлөх, хянах Нягтлан бодох бүртгэлийг холбогдох, хууль, дүрэм журмын дагуу бүртгэх Санхүү болон татварын тайланг цаг тухайд нь үнэн зөв гаргах, тайлагнах