Үндсэн хоолны тогооч
Технологи картын дагуу хоолыг амт чанартай боловсруулж, түргэн шуурхай гаргах
Ажлын байрыг цэвэр, цэмцгэр, цэгцтэй байлгах
Удирдлагын зүгээс тавьж буй зүй ёсны шаардлагыг хүлээн авч ажиллах
Кассын ажилтан
Рестораны үйлчилгээний стандартын дагуу үйлчлүүлэгчидтэй найрсаг, хүндлэлтэй харилцах, үйлчлүүлэгчээс захиалга авч, төлбөр тооцоог хийх
Бараа бүтээгдэхүүнийг хянах, үйлчлүүлэгчдийн тооцооны билл хэвлэх, тооцоо хийх
Тооцооны нягтлан бодогчтой тооцоо тулгах, бэлэн мөнгө тушаах
Тооцооны нягтлан бодогч
Санхүүгийн бүх гүйлгээтэй холбоотой анхан шатны нягтлан бодох бүртгэлийн бичилтийг хийж, санхүүгийн үйл ажиллагаатай холбогдох бичиг баримтыг үнэн зөв, нягт нямбай хөтөлнө.
Зөөгч
Зочныг угтан авах
Зочноос захиалга авах
Хоол санал болгох, авсан захиалгыг программд шивэх
Хэрэгсэл болон бүтээгдэхүүнийг хүргэж өгөх
Тооцоог авах
Харилцагч, үйлчлүүлэгчдийн санал, гомдлыг удирдлагуудад түргэн шуурхай мэдээллэх