Хөдөлмөрийн аюулгүй байдал, эрүүл ахуйн стандартын дагуу хоол үйлдвэрлэлийн орчинд аюулгүй байдлыг хангах Ажлын байрны эрүүл ахуй, аюулгүй байдалтай холбоотой журам, зааврыг боловсруулах, хэрэгжүүлэх Ажлын байранд аюулгүй байдлын сургалт зохион байгуулах Ажлын байранд аюулгүй байдлын үйл ажиллагааг хянах, үнэлэх Аюулгүй байдлын зөрчил, ослын мэдээллийг бүртгэх, дүгнэх Ажлын байрны эрүүл ахуйн аудит хийх, тайлагнах Хоол үйлдвэрлэлийн тоног төхөөрөмж, материалын аюулгүй байдлыг шалгах Ажлын байранд эрүүл ахуйн стандартуудыг сахиулах, хэрэгжүүлэх
Зочид буудлын өрөөг цэвэрлэж, тохижуулан хадгалах Зочид буудлын нийт талбайг цэвэрлэх, шалан дээрх хог, тоосыг арилгах Зочид буудлын тавилга, хэрэгслийг цэвэрлэх, арчлах Зочид буудлын зочдын хүсэлтээр нэмэлт хэрэгслийг хүргэх Цэвэрлэсэн өрөөг шалгаж, зочдын стандартад нийцэж байгааг баталгаажуулах Зочид буудлын ажилчидтай хамтран ажиллах, шаардлагатай мэдээллийг дамжуулах Цэвэрлэгээний хэрэгслийг зөв ашиглах, хадгалах Зочид буудлын аюулгүй байдал, эрүүл ахуйн шаардлагыг мөрдөх
Зочид буудлын өрөөг цэвэрлэж, тохижуулан хадгалах Зочид буудлын нийт талбайг цэвэрлэх, шалан дээрх хог, тоосыг арилгах Зочид буудлын тавилга, хэрэгслийг цэвэрлэх, арчлах Зочид буудлын зочдын хүсэлтээр нэмэлт хэрэгслийг хүргэх Цэвэрлэсэн өрөөг шалгаж, зочдын стандартад нийцэж байгааг баталгаажуулах Зочид буудлын ажилчидтай хамтран ажиллах, шаардлагатай мэдээллийг дамжуулах Цэвэрлэгээний хэрэгслийг зөв ашиглах, хадгалах Зочид буудлын аюулгүй байдал, эрүүл ахуйн шаардлагыг мөрдөх
Шинэ бүтээгдэхүүний технологийг хөгжүүлэх - Үйлдвэрлэлийн технологийн зааврыг боловсруулах, мөрдүүлэх хяналт тавьж ажиллах - Бүтээгдэхүүний чанар, эрүүл ахуйн шаардлагыг хангаж ажиллах
Хүнсний эрүүл ахуйн хяналт, үнэлгээний менежментийг хэрэгжүүлэх, сайжруулах Тайлан төлөвлөгөө гаргаж, хяналт тавьж, дүн шинжилгээ хийж ажиллах Хүнсний эрүүл ахуйн мэдлэг олгох, зөв дадал суулгах, төлөвшүүлэх