Тогоочийн үүрэгт хариуцлагаар хоол хийх, бэлтгэх, хянах Гал тогооны тоног төхөөрөмж, багаж хэрэгслийг зөв ашиглах Хоолны жор, стандартын дагуу хоолыг бэлтгэх Зохион байгуулалттай, цэвэрхэн орчинд хоол хийх Хоолны чанар, үзэмжийг хянах, үнэлэх Хоолны материалын нөөцийг удирдах, бүртгэх Хоолны аюулгүй байдлыг хангах, стандартын дагуу ажиллах Багийн гишүүдтэй хамтран ажиллах, харилцан мэдээлэл солилцох
Бейкери бүтээгдэхүүнүүдийг бэлтгэх, жорын дагуу хийх Түүхий эдийг сонгон авч, хадгалах стандартын дагуу ажиллах Бейкери тоног төхөөрөмжийг ашиглах, цэвэрлэх, засварлах Бүтээгдэхүүний чанар, амт, өнгө зэргийг хянах Бүтээгдэхүүний хэмжээг тогтоох, жорын дагуу жигнэх Захиалгын дагуу бүтээгдэхүүний тоо хэмжээг тооцоолох Хүнсний аюулгүй байдал, эрүүл ахуйн стандартуудыг мөрдөх Байгууллагын дотоод стандарт, дүрмийг дагаж мөрдөх
Лифтний системийг суулгах, засварлах, үйлчилгээ хийх Лифтний тоног төхөөрөмжийг шалгах, шаардлагатай засварыг хийж, техникийн үзлэгийг явуулах Лифтний аюулгүй ажиллагааг хангах, стандартын дагуу ажиллах Лифтний системийн гажиг, алдааг илрүүлэх, засварлах Тоног төхөөрөмжийн техникийн баримт бичгүүдийг хөтлөх Ажиллах явцад аюулгүй ажиллагааг хангах Гүйцэтгэсэн ажил болон засварын тайлан гаргах Хэрэглэгчидтэй шууд харилцах, тэдний асуулт, санал хүсэлтийг хүлээн авах
Дэлгүүрт аюулгүй байдлыг хангах Худалдааны талбайн хяналтыг хийх Тавигдсан стандарт, журмуудыг дагаж мөрдөх Асуудал шийдвэрлэх, хулгайн тохиолдолд хариу арга хэмжээ авах Хэрэглэгчдийн аюулгүй байдлыг хангах Дэлгүүрийн үйл ажиллагаанд хяналт тавих Тусламж хэрэгтэй үйлчлүүлэгчдэд туслах Дэлгүүрийн тоног төхөөрөмж, барааны аюулгүй байдлыг шалгах