- Гал тогооны бүх төрлийн аяга таваг, сав суулга угаах - Гал тогоо болон кемпийн цэвэрлэгээ үйлчилгээг хариуцан хийх
Уурхайн ажилтнуудад амт чанартай, эрүүл ахуйн шаардлагад нийцсэн хоол хүнсээр үйлчлэх Хариуцсан тоног төхөөрөмж, эд хөрөнгийн бүрэн бүтэн, цэвэр цэмцгэр байдлыг хангах 40-50 хүний хоол хийх
- Камерийн хяналтын системийн хэвийн үйл ажиллагааг хангах, хяналт тавих, эвдрэл гэмтлийг цаг алдалгүй илрүүлэх, арга хэмжээ авах - Удирдлагыг мэдээллээр хангах
- Бараа материалын орлого, зарлагын өөрчлөлт, үлдэгдлийг тооцож, бүртгэлээ байнга шинэчлэн хөтлөх - Бараа материалын бүртгэлийг тооцож, сарын эцэст гар тооллого хийн, тайланг хариуцсан нягтланд өгч, үлдэгдлийг тулгаж баталгаажуулах - Эд хөрөнгийн бүртгэл тооцоог сайжруулж, эвдрэл гэмтлийг багасгаж, хадгалалт хамгаалалтыг сайжруулж ажиллах