Хүний нөөцийн албаны үйл ажиллагаанд дэмжлэг үзүүлэх Утасны дуудлаганд хариу өгөх Харилцагч үйлчлүүлэгч угтаж авах АБТ- заасан бусал чиг үүргүүд
Ерөнхий тогоочийн батлагдсан жор, технологи ажиллагааны дагуу хүнсний түүхий эд, бүтээгдэхүүнд анхан шатны ангилан ялгалт, цэвэрлэгээ хийж, хоол үйлдвэрлэлийн бэлтгэл ажлыг хангаж эрүүл ахуйн шаардлагал нийцсэн хоол үйлдвэрлэхэд оршино.
Рестораны өдөр тутмын бүхий л бүтээгдэхүүн, үйлчилгээний чанар болон үйлчлүүлэгчийн сэтгэл ханамжийг өндөр байлгах, рестораны ажилтнуудын стандарт, үйл ажиллагааны үндсэн журмыг баримтлахад хяналт тавих.
Kомпанийн нягтлан бодох бүртгэлийг олон улсын бүртгэлийн стандарт болон холбогдох хууль тогтоомж, дүрэм, журмын хүрээнд үнэн зөв хөтлөн явуулж тайлан, балансыг цаг хугацаанд нь гаргах Тооцооны нягтлан бодогч, нярав нарыг шууд удирдлагаар хангах Удирдлагыг шаардлагатай мэдээллээр цаг тухайд нь хангах Ажлын байрны тодорхойлолтод заагдсан бусад чиг үүргийн дагуу ажиллах
Нягтлан бодох бүртгэлийн өдөр тутмын үйл ажиллагааг бүртгэх, хяналт тавих Тайлан, мэдээг цаг хугацаанд нь гаргаж тайлагнах Харилцагч байгууллагатай борлуулалтын тайлан тооцоо нийлэх Санхүүгийн хяналт шалгалтыг хэрэгжүүлэх, зохион байгуулах, мөрдөж ажиллах Бусад бүртгэлийн ажилтнуудын өдөр тутмын үйл ажиллагаанд туслах Үндсэн хөрөнгийн тооллого тооцоо хийх