Сургуулийн өдөр тутмын хоолны төлөвлөгөөний дагуу эрүүл, тэжээллэг хоол бэлтгэх Хүнсний материалын хадгалалт, ариун цэврийн стандартыг мөрдөх Хүүхдийн насны онцлогт тохирсон хоол боловсруулах Гал тогооны эрүүл ахуй, аюулгүй байдлыг сахих Хоолны тооцоо, цэсний төлөвлөгөөнд оролцох
Сургуулийн хөтөлбөрийн дагуу бага ангийн (1–5-р анги) хичээлүүдийг заах Хүүхэд бүрийн хөгжилд тохирсон арга барилаар хичээл зааж, урам зоригтой оролцоог дэмжих Ёс суртахуун, хүмүүжлийн зөв дадлыг төлөвшүүлэхэд чиглэсэн ангийн уур амьсгал бүрдүүлэх Хүүхэд бүрийг анзаарч, сэтгэл зүйн болон нийгмийн хэрэгцээг ойлгон харьцах Эцэг эхтэй тогтмол уялдаа холбоотой ажиллаж, хүүхдийн хөгжилд хамтран анхаарах Сургуулийн багт идэвхтэй оролцож, хамтын хөгжлийн төлөө ажиллах