Рестораны өдөр тутмын үйл ажиллагааг удирдах Ажилтнуудын ажлын үүргийг зохицуулах Үйлчлүүлэгчдийн үйлчилгээний стандартыг хангах Бараа бүтээгдэхүүний захиалга, нөөц зэргийг анхаарах Шинэ бүтээгдэхүүн, үйлчилгээний санал боловсруулж, хэрэгжүүлэх Борлуулалт, маркетингийн стратеги зэрэгт санал санаачлага оруулах Хэрэглэгчдийн сэтгэл ханамжийг хэмжиж, сайжруулах Аюулгүй байдал, эрүүл ахуйн стандартуудыг хангах
Маркетингийн стратеги боловсруулж, хэрэгжүүлэх Зах зээлд өрсөлдөх чадварыг сайжруулах зорилгоор судалгаа хийх Рестораны бүтээгдэхүүн, үйлчилгээний талаарх маркетингийн төлөвлөгөө боловсруулах Нийгмийн сүлжээ, вэб хуудсанд контент бэлтгэх, нийтлэх Харилцагчидтай холбоо тогтоох, санал асуулга явуулах Маркетингийн кампанит ажлуудыг зохион байгуулах, гүйцэтгэх
Баригдахаар төлөвлөгдөж байгаа болон баригдаж байгаа барилга дээр ашиглагдах бараа материалын зарцуулалтын норм, бусад шаардлагатай материалын зарцуулалт нормуудыг боловсруулан батлуулж хэрэгжилтэнд хяналт тавьж тооцон шинэчлэх, өөрчлөх ажлыг хариуцах ба ажил гүйцэтгэлийн гэрээ хийх ажлын байрын тодорхойлолтод заасан бусад ажил үүргүүд.
Бэлэн бүтээгдэхүүн агуулахын хөдөлгөөн тооцоо гаргах Түүхий эд материал хариуцах Агуулахын цэвэрлэгээ үйлчилгээнд хяналт тавьж, эмх цэгцийг хангаж ажиллана
Ажлын байрны тодорхойлолтын дагуух ажил үүргийг гүйцэтгэнэ. Smart програм дээр чөлөөтэй ажилладаг бол давуу талтай Бүх төрлийн тайлан гаргах туршлагатай бол давуу талтай Тооллого хийсэн тухай бүр нь тооцоог бодож үр дүнг гарган удирдлагад танилцуулах