Фитнесд ирсэн зочдыг угтах, үдэх Үйлчилгээний төлбөр тооцоог хийх Зочид болон үйлчлүүлэгчдийг мэдээллээр хангах Ажлын байрны тодорхойлолтод заасан бусад ажил үүргийг гүйцэтгэнэ
Зочид, үйлчлүүлэгч нарын захиалсан хоолыг технологийн дагуу амт чанартай, эрүүл, түргэн шуурхай хийж өгөхөд туслах Гал тогоонд ажиллахдаа хувийн ариун цэвэр, хөдөлмөрийн аюулгүй ажиллагааг бүрэн хангаж ажиллах Өөрийн хариуцсан үндсэн хоолонд хэрэглэгдэх хүнсний материал, хачир, соус, сүмс болон бусад бэлдэцийг хангалттай бэлтгэсэн байх Үндсэн хоолонд хэрэглэгдэх материалиудыг технологийн дагуу зөв зориулалтын дагуу хадгалах Галт тогооны захиалгат хүлээн авалт болон ажлын ачаалалыг харгалзан бусад тогооч нарт туслах , баг болж ажиллах
- Өдөр тутмын үйл ажиллагааг стандартын дагуу зөв зохион байгуулах.- Үйлчилгээнд гарч буй уух зүйл, хоол технологи горимын дагуу гарч байгаа эсэхт хяналт тавьж ажиллана.-Ажилтнуудын гүйцэтгэл үр дүнг үнэлэх, сэтгэл ханамжид байнга хяналт тавьж ажиллах. -Ажлын байрны тодорхойлолтод заагдсан бусад чиг үүрэг
Зочид, үйлчлүүлэгч нарын захиалсан хоолыг технологийн дагуу амт чанартай, эрүүл, түргэн шуурхай хийж өгөх, Гал тогоонд ажиллахдаа хувийн ариун цэвэр, хөдөлмөрийн аюулгүй ажиллагааг бүрэн хангаж ажиллах Өөрийн хариуцсан үндсэн хоолонд хэрэглэгдэх хүнсний материал, хачир, соус, сүмс болон бусад бэлдэцийг хангалттай бэлтгэсэн байх Үндсэн хоолонд хэрэглэгдэх материалиудыг технологийн дагуу зөв зориулалтын дагуу хадгалах Галт тогооны захиалгат хүлээн авалт болон ажлын ачаалалыг харгалзан бусад тогооч нарт туслах , баг болж ажиллах
Шар айраг, коктейл, бусад уух зүйлсийг бэлтгэх Үйлчлүүлэгчдэд үйлчилгээ үзүүлэх, тэдний хэрэгцээг ойлгож, хариу үйлдэл хийх Тайлан, захиалга, нөөцийн бүртгэл хөтлөх Коктейль хийх технологийг мэдэж, практик дээр хэрэглэж байх Шинэ коктейл, ундаа бэлтгэх санаа боловсруулах Цэвэрлэгээ, ариун цэврийг сахих, барын орчинд цэвэр байлгах Үйлчлүүлэгчдийн санал, хүсэлтийн талаар мэдээлэл авах Бусад хамтран ажиллагчидтай хамтран ажиллах, хариуцлагаа хуваалцах
Кофе, цай, болон бусад уух зүйлсийг бэлтгэх Үйлчлүүлэгчдэд үйлчилгээ үзүүлэх, захиалга авч, бүтээгдэхүүний мэдээлэл өгөх Хэрэглэгчийн шаардлагыг ойлгож, тэдний хүсэл сонирхолд нийцсэн бүтээгдэхүүн санал болгох Тоног төхөөрөмжийг цэвэрлэх, ариутгах, Төлбөр тооцоо хийх, кассанд ажиллах Ажлын байранд эмх цэгцтэй байдал, ариун цэврийг хангах
Зочид, үйлчлүүлэгч нарын захиалсан хоолыг технологийн дагуу амт чанартай, эрүүл, түргэн шуурхай хийж өгөх, Гал тогоонд ажиллахдаа хувийн ариун цэвэр, хөдөлмөрийн аюулгүй ажиллагааг бүрэн хангаж ажиллах Өөрийн хариуцсан үндсэн хоолонд хэрэглэгдэх хүнсний материал, хачир, соус, сүмс болон бусад бэлдэцийг хангалттай бэлтгэсэн байх Үндсэн хоолонд хэрэглэгдэх материалиудыг технологийн дагуу зөв зориулалтын дагуу хадгалах Галт тогооны захиалгат хүлээн авалт болон ажлын ачаалалыг харгалзан бусад тогооч нарт туслах , баг болж ажиллах